Hvem er du?

Boligforening

Ejerforeninger og andelsboligforeninger

Har du brug for en vicevært? Eller vil du gerne have hjælp til at pudse vinduer, vaske trappen, rydde sne eller holde gårdhaven pæn?

Hos Servicefirmaet kan du lave en aftale, som inkluderer netop de opgaver, du gerne vil have hjælp til i din ejendom.

Du får et fast team af faglærte medarbejdere, der kender ejendommen, og som ved, hvordan og hvornår du gerne vil have opgaverne lavet. Og ved akutte behov sidder vi altid klar til at rykke ud.

 

Virksomhed

Rengøring, vinduespudsning og anden praktisk hjælp

Har du brug for kontorrengøring eller anden hjælp til at holde din virksomhed flot og præsentabel over for både medarbejdere og kunder?

Vi hjælper med rengøring, trappevask, reparationer, snerydning, polering af alle former for vinduer og glas - og i det hele taget alt, hvad du har af praktiske opgaver.

Hos Servicefirmaet får du et fast team af faglærte medarbejdere, der kender din virksomheds ønsker og behov, og som kommer, når det passer ind i jeres rytme.

Administrator

Ejendomsadministrator

Hvis du som ejendomsadministrator ikke selv har tid til alle de praktiske opgaver i forbindelse med de ejendomme, du administrerer, kan du få hjælp hos os.

Vi hjælper med at syne lejligheder ved ind- og udflytning, sætte boliger i stand, gøre hovedrent, udlevere nøgler, udbedre skader - eller hvad du ellers har brug for hjælp til.

På den måde skal du kun tage kontakt ét sted, når der er noget, du har brug for hjælp til. Vi sørger også for al dokumentation i form af rapporter og billeder.

Institution

Børnehaver, kommuner og andre institutioner

I over 20 år har vi været tilknyttet Frederiksberg Kommune, som vi hjælper med rengøring og ejendomsservice i børnehaver, bofællesskaber og andre institutioner. Skal vi også hjælpe dig?

Vi kan stå for alt fra den daglige rengørring til vinduespolering og vedligehold af udendørsarealer, helt afhængigt af dine behov.

Hos Servicefirmaet får du et team af faste, faglærte medarbejdere, der kender de enkelte institutioner og deres forskellige behov.