Om os

Servicefirmaet har eksisteret siden 1989, hvor Dennis Jensin som helt ung flyttede hjemmefra og blev selvstændig vicevært. Siden er virksomheden vokset, og i dag er vi repræsenteret både i København og Horsens med de bedste kollegaer

Hvem hjælper vi?

Vi hjælper boligforeninger, institutioner og virksomheder i hele Storkøbenhavn og Trekantsområdet. Opgaverne spænder over alt fra vinduespudsning til trappevask, viceværtsopgaver, gartnerarbejde, snerydning og meget, meget mere.

Faste medarbejdere og et dygtigt netværk

Ud over de faste medarbejdere har vi et solidt netværk af dygtige håndværkere, vi trækker på efter behov. Det kan for eksempel være elektrikere, VVS’ere og låsesmede. Men derudover bruger vi kun vores egne folk, der altid er klædt i Servicefirmaets arbejdstøj, så du kan genkende dem, når de kommer i din ejendom.

Vigtigt at opføre sig ordentligt

En af vores helt ubrydelige værdier er, at vi opfører os ordentligt over for både vores medarbejdere og vores kunder. Det burde naturligvis være en selvfølge, men i denne branche er det desværre ikke altid tilfældet. Under Moral og etik kan du læse mere om, hvad vores holdninger betyder for vores medarbejderes trivsel, for miljøet og for dig som kunde.

Hos Servicefirmaet kan vi altid regne med prompte service, og at Dennis (red. ejer) altid følger personligt op på sagen.

Michael Suhr Fabrin, administrationschef hos VALDAL ADVOKATFIRMA

Det får du:

  • Faglærte servicemedarbejdere
  • Et fast team, der kender dine ønsker og behov
  • Døgnåben vagttelefon
  • Et smil med på vejen