Moral og etik

Vi holder af mennesker, uanset om det er vores medarbejdere eller vores kunder. Derfor er det vigtigt for os at behandle hinanden godt. Og så mener vi samtidig, at vi har en forpligtelse til at passe på miljøet.

Glade medarbejdere med en ordentlig løn

Over for vores medarbejdere betyder vores moralske og etiske holdninger blandt andet, at vi har indgået en overenskomst med 3F, der sikrer dem en ordentlig løn. Derudover er vi medlemmer af Danske Service (tidligere Rengøringsselskabernes Branche- og Arbejdsgiverforening), der arbejder for ordnede forhold i branchen.

Sammen med gode arbejdsforhold betyder det, at vi har glade medarbejdere, der kommer ud til kunderne med et smil på læben og en lyst til lægge et rigtig godt stykke arbejde.

Som kunde kan du regne med os

For dig som kunde betyder det, at du får glade og stabile servicemedarbejdere til din ejendom. De kommer som aftalt, og deres glæde ved arbejdet smitter af på det gode resultat, du får.

Et sundere miljø

Endelig er vi opmærksomme på, at vores branche ikke er kendt for at være den allermest miljørigtige. Vi gør derfor, hvad vi kan for at passe på miljøet. Vi sørger blandt andet for at bruge så skånsomme produkter som muligt, og så har vi købt andele i en vindmølle i Hvidovre.

Den er bygget ved siden af Københavns Ressourcecenter ved Sjællandsbroen, og andelene er vores bidrag til CO2-kvoter og dermed et sundere miljø.

 

Ren Garanti 

 

Hvad betyder det for dig?

  • Du får glad, professionel og stabil arbejdskraft.
  • Du ved, at folkene på din ejendom arbejder under ordnede forhold.
  • Du begrænser belastningen af miljøet.