Kontorrengøring

Den gode rengøring er den, du ikke lægger mærke til, fordi alt bare er, som det skal være. Den type rengøring sætter vi en ære i at levere.

I får et fast rengøringsteam

Ikke to kontorer er ens, og der er mange kroge og småbitte ting, I sikkert gerne vil have, vi er opmærksomme på. Derfor er det altid det samme team af vores faste medarbejdere, der kommer ud til jer og sørger for, det hele er tiptop i orden.

Rengøring tilpasset årstiderne

I får rengøring, der er tilpasset efter årstiderne, da det højst sandsynligt ikke er det samme, I har behov for hele året rundt. Vi sørger for, at måtterne ligger rengjorte og klar om vinteren, at forhallen skinner i det skarpe forårslys, og at der i det hele taget er taget hensyn til, hvordan I gerne vil have tingene gjort.

Vi kommer døgnet rundt

Vi gør rent, når det passer bedst ind i jeres rytme. Også gerne om lørdagen.

Udstyr og materialer, der passer til jeres kontor

Det faste team af medarbejdere, der kommer hos jer, ved præcis, hvordan I gerne vil have gjort rent på jeres kontorarealer, og vi bruger naturligvis det udstyr og de rengøringsmaterialer, der er beregnet til jeres typer af kontorudstyr og gulvbelægninger.

Specialrengøring og opskuring af gulve

Ud over almindelig rengøring med faste intervaller kan vi hjælpe med specialrengøring, større hovedrengøring og opskuring af gulve. Selv meget slidte og grimme gulve kan ofte blive utrolig smukke, hvis de bliver behandlet rigtigt. Vores maskiner renser gulvene grundigt og masserer derefter sæbe eller olie ned i gulvet, så det bliver smudsafvisende, nemt at renholde og flot at se på.

Det får du:

  • Et fast, professionelt rengøringsteam
  • En aftale tilpasset jeres rytme og alle kontorets små kroge
  • Skånsom og plejende rengøring
  • Mulighed for specialrengøring