Snerydning og saltning

Når sneen falder, er det sin sag at holde fortove, udendørs kældertrapper, indkørsler, gårde og stier fri for sne og sørge for, de er gruset eller saltet efter reglerne for glatførebekæmpelse.

Lad os klare opgaven

Hvis du gerne vil glemme alt om skovl, sneskraber og kolde støvler, kan vi klare opgaven for dig i stedet. Vi rykker ud i Storkøbenhavn på alle tider af døgnet, så beboere, kunder og medarbejdere kan komme sikkert frem, og så du overholder alle gældende regler.

Altid ryddet til aftalt tid

For at komme islag og snefald i forkøbet, holder vi hele døgnet øje med vejrmeldinger fra DMI. Samtidig sørger vores grundige ruteplanlægning, professionelle maskiner og engagerede medarbejdere altid for, at der er ryddet til aftalt tid, så du aldrig skal bekymre dig om det.

Betal kun for det, du får

Du betaler ikke en fast pris, men modtager i stedet en månedlig faktura, når vi har været ude hos dig og rydde sne eller saltet/gruset. På den måde betaler du ikke for mere, end du får, og det koster heller ikke ekstra, når vi ved tvivlstilfælde tager ud for at se, om der er brug for ekstra saltning.

Det får du:

  • Altid ryddet/saltet efter gældende regler
  • Et professionelt snerydderteam
  • Døgnudrykning efter behov