Vinduespudsning

Glasfacader, butiksruder, vinduer og andre glasflader både ude og inde i virksomheder, ejendomme og institutioner – kort sagt kan du få pudset og poleret alle former for vinduer og glas af os.

Det er så nemt – når man kan!

Vinduespudsning ser drøn-nemt ud, men dét er det kun for dem, der har håndelaget. Vi bruger udelukkende vores egne, professionelle vinduespudsere og efterlader dine vinduer og ruder uden stænk og striber. Og vi kan også pudse fra lift, både ude og inde, hvis du har brug for det.

Mere end 20 års erfaring med vinduespudsning og vinduespolering

I mere end 20 år har vi pudset og poleret vinduer for andelsboligforeninger, ejerforeninger, virksomheder og offentlige institutioner, og vi kommer i hele Storkøbenhavn.

Hvor tit og hvor meget? - vi laver en fast aftale

Vi laver en fast aftale med dig om, hvor tit dine vinduer skal pudses, om de alle sammen skal pudses hver gang, eller om der er andre ting, du gerne vil have, vi tager særligt hensyn til. Og hvis stormen har svinet det hele til i utide, og du gerne vil have pudset vinduerne en ekstra gang, kan du til hver en tid kontakte os.

Er du privatperson?

Hvis du har en lejlighed i en ejendom, hvor vi i forvejen pudser vinduer, kan vi også tilbyde dig som privatperson en fordelagtig aftale om vinduespudsning. Ring og hør nærmere på 3536 4830.

Det får du:

  • Skinnende vinduer ude og inde
  • Et fast, professionelt vinduespudserteam
  • Fast men fleksibel aftale
  • Pudsning fra lift efter behov